> nieuws

Nieuws

 
5 maart 2022

‘Thuis op aarde’ zondag 15 mei 2022

Voorop staat plezier en ontspanning, bezinning en inspiratie en vooral elkaar ontmoeten. Wij hopen deze dag door te brengen deels in de open lucht en deels binnen. Het thema voor deze dag is ‘Thuis op aarde'. De aarde is niet alleen de plek waar we wonen, maar ook de plek waarvoor wij met elkaar verantwoordelijkheid dragen. Deze dag is ervoor bedoeld om elkaar daarin te bemoedigen.
Voor wie is deze dag bedoeld?

Deze dag is bedoeld voor iedereen, van de jonge spring-in-het-veld tot rollator-gedreven senioren. Voor een ieder die geïnteresseerd is en zich betrokken voelt bij een geloofsgemeenschap. Het gaat om samen gemeente-zijn, waaraan iedereen kan meedoen. We hebben elkaar immers broodnodig voor onze verhalen, voor onze verlangens en onze hoop op toekomst!
Wat is de inhoud van deze dag?
Na het welkom is er een korte viering. Aansluitend zijn er diverse workshops voor denkers, doeners, dromers, praters, wandelaars en creatievelingen. Er is ook een speciaal programma voor de middenleeftijders, voor de jeugd en kinderen. Na de vegetarische lunch is er nog een beknopte afsluiting.
Wat zijn de kosten?
Zoals aan de meeste uitjes zijn ook aan deze Noordelijke Buitendag kosten verbonden. Ring Zwolle, GDS en FDS dragen voor een groot deel bij in de onkosten van deze dag. Van de deelnemers vragen wij een eigen bijdrage van € 15,- pp., t/m 21 jaar gratis.
Opgeven
Opgeven en betalen kan vóór 15 april bij de Kerkenraad van de eigen gemeente.

Wanneer:   zondag 15 mei 2022
Waar:         ‘Buitengoed Fredeshiem’   Eiderberg 2, 8346 KJ De Bult
Hoe laat:    10.00 uur Inloop, 10.30 uur aanvang.
Afsluiting:   15.00  uur

N.B. Er is ook een mogelijkheid om in de buurt van Fredeshiem de nacht van 14 op 15 mei te kamperen op Camping de Wielewaal, Bultweg 12, De Bult. Er zijn ongeveer 20 plekken beschikbaar! Kampeerkosten: campers en caravans: € 22,50, tenten: € 18,00 beide all inclusief. Voor ieder die het leuk vindt om elkaar een dag eerder te ontmoeten is dat een kans!  
Apart opgeven ook vóór 15 april  a.s. bij de eigen kerkenraad.


Terug
 
  Meer informatie  
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2023 Doopsgezind.nl