> agenda

Agenda

31 augustus 2018, 10:30 uur

Vredestentoonstelling

Rabo Theater De Meenthe te Steenwijk

Opening Vredestentoonstelling in Rabo Theater De Meenthe, Steenwijk

Op vrijdag 31 augustus om 10.30 uur wordt de tentoonstelling "Talen naar Vrede" geopend in de foyer van Rabo Theater De Meenthe door wethouder Scheringa.

De tentoonstelling zal te zien zijn van 31 augustus tot en met 14 oktober zal in de centrale hal van Rabo Theater De Meenthe

"Talen van Vrede" bestaat uit 20 cartoons gemaakt door Len Munnik en Lex Dirkse, Deze cartoons verbeelden spreekwoorden met een vredesthema uit 17 verschillende landen.

De spreekwoorden zijn in het Nederlands en geschikt te bekijken door scholen, verenigingen, kerkelijke groepen, en natuurlijk kan een ieder op elk moment dat Rabo Theater De Meenthe open is een kijkje komen nemen.

Deze tentoonstelling is onderdeel van de vredesweek activiteiten 2018.

Een andere activiteit is een openingsviering inde doopsgezinde kerk te Giethoorn 10.00 uur op 16 september. Op woensdag 19 september kunt u komen dansen in de doopsgezinde kerk in Steenwijk "Universele dansen voor vrede",20.00 uur. Vrijdagmorgen 21 september om 11.00 uur is de afsluiting van het scholenproject bij de Vredespaal t.o. Ramswoerthe en de afsluiting is op zondag 23 september 19.00 uur in de tuin van de katholieke kerk in Steenwijk met een interreligieuze viering.

We zien u graag op de opening en en de andere activiteiten. Neem gerust iemand mee.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Annelies Klinefelter, pluspunt@antenna, tel: 0521-588553.

Namens de organisatie,

Rabo Theater De Meenthe

Vredeswerkgroep Steenwijkerland


Terug
 
Meer informatie
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2020 Doopsgezind.nl